Hulp nodig?

085 060 20 20

Nieuwe koppeling tussen Sportlink en WordPress

Onze laatste blogs

Nieuwe koppeling tussen Sportlink en WordPress

We zijn verheugd om ons laatste technologische hoogstandje te presenteren: de naadloze koppeling tussen Sportlink en WordPress, gecreëerd door SoftCenter. Deze innovatieve integratie is ontworpen om sportverenigingen en organisaties te helpen met het geautomatiseerd bijhouden van de ledenadministratie.

 

Sportlink & WordPress: Een Win-Win Combinatie

Sportlink en WordPress zijn twee krachtige platformen die nu hand in hand kunnen gaan dankzij de geavanceerde koppeling van SoftCenter. Sportverenigingen kunnen nu eenvoudig hun aanmeldformulier koppelen aan Sportlink met hun WordPress-website, wat resulteert in een naadloze gebruikerservaring voor zowel leden als beheerders.

 

Voordelen van de Koppeling

1. Real-time Gegevens Synchronisatie: Met de nieuwe koppeling worden gegevens zoals  lidmaatschapsdetails automatisch bijgewerkt in Sportlink. Dit betekent dat de ledenadministratie altijd toegang hebben tot de meest actuele informatie.

3. Gebruiksvriendelijkheid: De koppeling is ontworpen met de sportclubs in gedachten. Zelfs zonder technische achtergrond kunnen beheerders gemakkelijk lidmaatschap-gegevens beheren en updates doorvoeren via de WordPress-formulieren.

4. Tijdsbesparing: De automatische synchronisatie bespaart tijd en minimaliseert dubbel werk. Beheerders hoeven geen gegevens handmatig over te zetten tussen de twee platforms, waardoor ze zich kunnen richten op andere belangrijke taken binnen de sportclub.

 

Hoe Werkt Het?

Dankzij SoftCenter’s expertise hebben we een WordPress-plugin ontwikkeld die gemakkelijk kan worden geïntegreerd in uw bestaande WordPress-website. Ons technisch team staat klaar om u te begeleiden bij de installatie en uitleg te geven over het gebruik van de nieuwe functies.

 

Ontdek de Toekomst van Sportverenigingen

Bij SoftCenter streven we ernaar om technologische innovaties te creëren die echte waarde toevoegen aan onze klanten. Met onze nieuwe koppeling tussen Sportlink en WordPress willen we sportverenigingen helpen repetitieve taken te automatiseren.

 

Als uw vereniging klaar is om de volgende stap te zetten in het automatiseren van de ledenadministratie, neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we uw sportgemeenschap versterken en naar nieuwe hoogten brengen!