Hulp nodig?

085 060 20 20

Projecten

Applicatie app.taggrs.io

Taggrs.io

Taggrs is het grootste Nederlandstalige platform dat marketingbedrijven helpt bij het instellen van server side tracking. Deze trackingtechnologie stelt bedrijven in staat om gegevens te verzamelen over de activiteit van bezoekers op hun website, waardoor ze betere beslissingen kunnen nemen over marketingcampagnes en website-optimalisatie. SoftCenter heeft samengewerkt met Taggrs om de software te ontwikkelen die deze tracking mogelijk maakt.

 

De samenwerking tussen SoftCenter en Taggrs heeft geleid tot een krachtige en gebruiksvriendelijke softwareoplossing voor server side tracking. Het systeem maakt gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van data-analyse en machine learning om waardevolle inzichten te bieden aan marketingbedrijven. Het helpt bedrijven om de prestaties van hun website te verbeteren en de effectiviteit van hun marketingcampagnes te maximaliseren. Door deze oplossing van SoftCenter en Taggrs kunnen bedrijven beter inspelen op de behoeften en interesses van hun doelgroepen en zo hun omzet en winstgevendheid verbeteren.

BolTools.org

BolTools is een SaaS-software ontwikkeld voor verkopers op Bol.com. Met BolTools kunnen verkopers hun verkoop- en marketingactiviteiten optimaliseren en hun prestaties op het platform verbeteren.

 

De software omvat een breed scala aan functies, waaronder  voorraadbeheer, rapportage en analyse, en marketingtools. Het voorraadbeheersysteem zorgt ervoor dat de verkopers altijd op de hoogte zijn van hun voorraadniveaus en waarschuwt hen wanneer hun voorraad dreigt te dalen tot kritieke niveaus. Met de rapportage- en analysefuncties kunnen verkopers hun prestaties op het platform volgen en hun strategieën aanpassen om hun verkoop te verbeteren. BolTools is een krachtige en veelzijdige tool die verkopers helpt om succesvol te zijn op Bol.com en hun e-commercebedrijf te laten groeien.

Applicatie app.boltools.org

Lelycycle

Lelycycle is een alles-in-één platform voor recycling, compostering en afvalinzameling. Het biedt duurzame oplossingen voor afvalbeheer en streeft naar een schoner milieu door recycling en compostering te bevorderen. Voor Lelycycle heeft SoftCenter meerdere projecten uitgevoerd, waaronder het ontwikkelen van een webshop voor de verkoop van compost, ophoogzand en menggranulaat.

 

De webshop biedt klanten een gemakkelijke en snelle manier om de benodigde materialen te bestellen en te betalen. Daarnaast heeft SoftCenter een systeem ontwikkeld voor het verzenden en ophalen van bigbags voor afval. Het systeem maakt het voor klanten mogelijk om eenvoudig en snel hun afval te laten ophalen en te laten recyclen of composteren. Dit helpt bedrijven en particulieren om op een duurzame manier afval te beheren en draagt bij aan een schonere leefomgeving. Door deze projecten heeft SoftCenter bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van Lelycycle en aan de bevordering van een duurzame toekomst.

OfficeTown

OfficeTown is een grote e-commerce verkoper die actief is op diverse online platformen, waaronder Bol.com. Om meer inzicht te krijgen in de verkopen van derden op Bol.com, heeft OfficeTown SoftCenter gevraagd om een scraper te ontwikkelen. De scraper zou dagelijks 100 duizend producten moeten controleren op voorraad, prijs en levertijd.

 

SoftCenter heeft een scraper ontwikkeld die automatisch gegevens van derden op Bol.com verzamelt en analyseert. Het systeem maakt gebruik van geavanceerde technologieën voor web scraping en datamining om realtime gegevens te verzamelen en te analyseren. Dit stelt OfficeTown in staat om de concurrentiepositie op Bol.com te bewaken, betere beslissingen te nemen op basis van gegevens en hun eigen verkoopprestaties te verbeteren. Door deze oplossing van SoftCenter heeft OfficeTown meer inzicht gekregen in de markt en is het bedrijf in staat om zich beter te positioneren ten opzichte van de concurrentie.

Applicatie Officetown

Deze afbeelding is bewerkt om gevoelige informatie te verwijderen.