Hulp nodig?

085 060 20 20

Nieuwe website voor Sven Kramer Academy

Onze laatste blogs

Nieuwe website voor Sven Kramer Academy

Website svenkrameracademy.nl

We zijn trots om ons recente project voor de Sven Kramer Academy te presenteren, in nauwe samenwerking met Di-One Design, dat het ontwerp heeft verzorgd, en Flowhub, dat het project in goede banen heeft geleid.

 

Over het Project:

Bij SoftCenter hadden kregen we de kans om een op maat gemaakte website te ontwikkelen voor de Sven Kramer Academy. Vanuit het ontwerp dat gemaakt is door Di-One design hebben we snel een aantrekkelijke website kunnen opleveren.

 

Hosting en Onderhoud:

Naast het ontwikkelen van de website hebben we ook gezorgd voor betrouwbare hosting en periodiek onderhoud hiervan. Hierdoor kunnen we een snelle, veilige en soepele werking van de website garanderen, wat resulteert in een positieve ervaring voor elke bezoeker.

 

We zijn enorm blij dat we hebben samengewerkt met de Sven Kramer Academy om hun visie te vertalen naar een functionele en aantrekkelijke website. Het resultaat is iets waar we trots op zijn en we kijken altijd uit naar nieuwe uitdagingen in de boeiende wereld van webontwikkeling.

 

We nodigen je uit om een kijkje te nemen op de live website om een beter beeld te krijgen van ons werk. Mocht je vragen hebben, geïnteresseerd zijn in onze diensten of een toekomstig project willen bespreken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.